Urheiluhieroja Kari Kangas, osteopatiaan erikoistuva
Kielorinteen Hyvinvointipalvelut
Tervetuloa hoitoonHinnastoYhteystiedot - osteopatiaa EspoossaSähköinen ajanvarausOsteopatiaMikä on Kickbike?LinkkejäWelcome to Osteopathic TherapyTerveydenhoitoalaan liittyvä koulutukseni
Tervetuloa hoitoon

Lihakset kipeitä, nivelet jäykkiä, selkää kivistää, päätä särkee, olkapää on jumissa? Toistuvia tulehduksia? Kehosi saattaa olla huollon tarpeessa. Tervetuloa  osteopaattiseen hoitoon! 

Osteopatialla voidaan hoitaa tehokkaasti erilaiset lihas- ja nivelkivut ja jäykkyydet selkäranka-, niska- ja lantio-ongelmat mukaan lukien. Osteopaattisia hoitokohteita ovat myös esimerkiksi noidannuoli (lumbago), tenniskyynärpää, hiirikäsi, karpaalitunnelisyndrooma (rannekanavaoireyhtymä), jäätynyt olkapää (frozen shoulder), akuutti torticollis, nivelrikko-oireet (artroosi), päänsärky (sekä jännityspäänsärky että migreeni)... Sellaisissakin ongelmissa, mitä osteopatia ei täysin paranna, voidaan oireita useimmiten lievittää merkittävästi. 

Osteopatialla
 koko keho hoidetaan liikkuvaksi ja joustavaksi. Kehon joustavuus on perusedellytys normaalille hermotoiminnalle. Toimiva, tasapainoinen hermosto puolestaan on välttämätön hyvälle aineenvaihdunnalle ja verenkierrolle. Kun kehon toimintaa vaikeuttavat fysiologiset esteet poistetaan, vastustuskyky paranee ja kehon omat itseparantavat voimat aktivoituvat.

Hoitokerta kestää tutkimuksineen 30 – 60 min.

Otan tällä hetkellä asiakkaita vastaan tiistaisin ja torstaisin kello 18–21, ajanvarauksen voi tehkello 9-21. Vakioaikojen lisäksi minulla on joitakin aikoja kiireellisten ongelmien hoitoon, joten ota yhteyttä jos tarvitset hoitoa nopeasti!

Vastaanottoni on Espoonlahdessa (Nöykkiössä) osoitteessa Rakentajaintie 13, 02330 Espoo (karttalinkki löytyy yhteystiedot-sivulta). Soittele tai mailaa, puhelinnumero on 045 1134545 ja sähköpostiosoite kari.kangas@saunalahti.fi. Voit tehdä ajanvarauksen myös sähköisesti (ks. sähköinen ajanvaraus)

Facebook-sivuillani "Kielorinteen Hyvinvointipalvelut" jaan ajankohtaista tietoa osteopatiasta ja terveysasioista yleensäkin, niistä voi myös esittää kysymyksiä.  Myös poikkeavista vastaanottoajoista ja viime hetken peruutusajoista saa tiedon kätevimmin sitä kautta.

Osteopatiaa Espoossa: urheiluhieroja, osteopatiaan erikoistuva Kari Kangas

Du kan kontakta mig också på svenska; you can contact me also in English
.

PS: Miten olisi aineeton, terveellinen lahja ystävälle? Voit sopimuksen mukaan käväistä luonani ostamassa lahjakortin tai voit tilata sellaisen netistä
Klikcard-palvelun kautta.Sivut päivitetty 13.4.2013